sobota 5. března 2011

Den 140 - zateplování pokračuje

Dnešní krásný téměř výroční den (venku je polojasno, 7 stupňů, velmi mírný vítr) oslavíme stylově, nový kabátem... tedy spíše jen teplou podšívkou, ale i tak.

Dům je z jedné, severovýchodní, strany již částečně zateplen a "zaklopen" deskami. Jako zateplení slouží Rockwool, 160 mm tloušťky a přes něj desky. Na desky následně přijde ještě rošt a mezi rošt další vrstva zateplení, pak provětrávaná mezera a termofasáda.

Zima končí, sníh není a na stavbě se odhalila zem a s ní i nepořádek. Zemina opět začíná připomínat tankodrom a všude lítá prach.

Koncem příštího týdne by měl dorazit opět náš mistr základová deska a začít dodělávat vše, co je potřeba. Musí se zabetonovat jímka, dokončit podzemní svody od okapů + vsakovací jímka (tam to tipuji tak na 3 metry do hloubky, abychom se dostali pod jíl), chybí opěrná zeď pro vířivku, stejně jako je potřeba odhrabat cca 1 metr od rodičovské části, musí se udělat oplocení kolem pozemku, popřevážet zemina, opravit obrubníky, připravit si obrubníky a vsakovací chodníčky kolem baráku, připravit podklady pro terasy a pro vjezd :) a tak dále a tak dále...


zateplená SV fasáda

obývací pokoj a terasa :) 

bezpečnostní, protipožární dveře :D 

zateplení, naše část

zateplení, rodičovská část

bordel, jinak to snad ani nazvat nejde

Žádné komentáře:

Okomentovat